Anissa – Apotheek Dante – Rotterdam

Apotheek Dante

Dante Apotheek

Dante apotheek in Rotterdam biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Dante Apotheek bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Anissa

Functie: Apothekersassistente

E-mailadres: assistenten@danteapotheek.nl

Mijn naam is Anissa. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar apothekersassistente. Vanwege mijn ervaring door de jaren heen meen ik u goed te kunnen begeleiden in uw medicijngebruik. Ik beantwoord graag al uw vragen over de medicijnrol en inhalatieapparatuur. Ook zal ik u benaderen om periodiek het gebruik van uw medicijnrol door te nemen. Samen met de apotheker zullen we dan kijken naar het gebruik en de combinatie van geneesmiddelen. De apotheker zal dan op zijn beurt dit bespreken met uw voorschrijver. Op die manier willen wij u ondersteunen in uw medicijngebruik.

Terug naar overzicht