Geen discussie over veiligheid Paracetamol – Apotheek Dante – Rotterdam

Apotheek Dante

Dante Apotheek

Dante apotheek in Rotterdam biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Dante Apotheek bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Geen discussie over veiligheid Paracetamol

Geen discussie over veiligheid Paracetamol

De veiligheid van het gebruik van paracetamol staat voor de KNMP niet ter discussie. Dit lijkt na onderzoek door het Laboratorium der Nederlandse Apothekers (LNA) van 19 verschillende merken paracetamol 500 mg tabletten die zijn onderzocht op PCA. De detectiegrens van de gehanteerde bepalingsmethode in aanmerking genomen, is aangetoond dat GEEN van de onderzochte merken PCA bevatte.
Wij betreuren het zeer dat NRC en Zembla voor veel onrust bij de patiƫnten heeft bezorgd, terwijl de veiligheid van paracetamol in Nederland niet in het geding is. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met de apotheek.
27 augustus 2020
Publicatiedatum: 07-10-2020


« Terug naar het overzicht