Mijngezondheid.net – Apotheek Dante – Rotterdam

Apotheek Dante

Dante Apotheek

Dante apotheek in Rotterdam biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Dante Apotheek bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Mijngezondheid.net

Vanaf 1 juli 2020 is het wettelijk verplicht om u digitaal inzage te geven in uw medisch dossier. Daarom bieden wij u gratis MijnGezondheid.net en de handige app MedGemak aan. Hierin vindt u uw eigen digitale zorgomgeving waarin u uw gegevens altijd kan raadplegen, wijzigen en nog veel meer. Uiteraard beveiligd volgens strenge eisen.

Wilt u online uw medicatie inzien en herhalingen aanvragen? Ga dan naar de website www.mijngezondheid.net en log in met DigiD of vraag in de apotheek om meer informatie. Na inloggen kunt u ook de MedGemak app koppelen. De app vindt u in uw appstore.