Ilonka – Apotheek Dante – Rotterdam

Apotheek Dante

Dante Apotheek

Dante apotheek in Rotterdam biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Dante Apotheek bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Ilonka

Functie: Apothekersassistente

E-mailadres: assistenten@danteapotheek.nl

Mijn naam is Ilonka. Ik ben 3 dagen per week werkzaam in de apotheek. Velen van u kennen mij als het vaste gezicht van de apotheek. Ik vind het leuk om farmaceutische zorg te verlenen. Uiteraard kunt u dan ook met al uw zorgvragen bij mij terecht. Daarnaast zult u mij regelmatig zien bij projecten van de apotheek, zoals de diabetescheck of de inhalatiecheck. Ook ben ik, samen met de apotheker, regelmatig in zorghuizen om aldaar zorgvragen te beantwoorden en in overleg met arts en de apotheker eventuele problemen met betrekking tot geneesmiddelen op te lossen.

Terug naar overzicht