Kubra – Apotheek Dante – Rotterdam

Apotheek Dante

Dante Apotheek

Dante apotheek in Rotterdam biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Dante Apotheek bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Kubra

Functie: Diëtiste/ apothekersassistente

E-mailadres: assistenten@danteapotheek.nl

Ik ben op aanvraag aanwezig in de apotheek. Uiteraard kunt u met al uw zorgvragen bij mij terecht. Ook geef ik u graag advies over voeding en leefstijl, afgestemd op uw behoefte. Ik ben namelijk ook afgestudeerd als diëtiste.Wij zijn als apotheek van mening dat preventie en lifestyle steeds belangrijker worden. In de huidige setting van de apotheken is nu alleen ruimte voor medicamenteus advies, terwijl er ook heel veel bereikt kan worden met niet-medicamenteus advies. Ik wil u daar graag bij helpen!
Samen met mijn collega’s streven wij ernaar om u van alle gemakken te voorzien omtrent uw medicatiegebruik en doen ons best om goede service te verlenen.

Tot ziens in de apotheek!

Terug naar overzicht